Regjizor: James Wan

 • Furious 7 a.k.a Fast & Furious 7

  Image Furious 7 (2015) a.k.a Fast & Furious 7
  HD
  Furious 7 (2015) a.k.a Fast & Furious 7
  Dekard Shou kërkon të hakmerret ndaj Dominik Toretos dhe familjes së tij për vdekjen e vëllait të tij.
  Image Furious 7 (2015) a.k.a Fast & Furious 7
 • Insidious: Chapter 2

  Image Insidious: Chapter 2 (2013)
  HD
  Insidious: Chapter 2 (2013)
  Familja Lambert ribashkohet dhe është e lumtur pasi Xhoshi shkoi në botën e përtejme për të marrë mbrapa djalin e tij Daltonin. Megjithatë, ngjarjet e mbinatyrshme vazhdojnë të ndodhin, të cilat sa vjen dhe bëhen më të tmerrshme. Kur familja fillon të vërë re sjellje të çuditshme nga babai, fillojnë të vrasin mendjen; a është vërtetë Xhoshi që u kthye…
  Image Insidious: Chapter 2 (2013)
 • Insidious

  Image Insidious (2010)
  HD
  Insidious (2010)
  Nga krijuesit e Paranormal Activity dhe Saw, INSIDIOUS është një histori tmerruese e një familjeje e cila, menjëherë pasi shpërngulet në një shtëpi të re, zbulon se shpirtra të këqinj kanë pushtuar shtëpinë e tyre dhe që djali i tyre ka rënë në mënyrë të pashpjegueshme në koma. Duke u përpjekur të largohen nga shpirtrat dhe të shpëtojnë djalin e…
  Image Insidious (2010)
 • Death Sentence

  Image Death Sentence (2007)
  HD
  Death Sentence (2007)
  Nik Hum është një menaxher ekzekutiv i butë, i sjellshëm, me një jetë të përsosur, derisa një natë të tmerrshme i vrasin djalin përpara syve të tij dhe kjo gjë e ndryshon atë përgjithmonë duke u kthyer në vrasës...
  Image Death Sentence (2007)
 • Dead Silence

  Image Dead Silence (2007)
  HD
  Dead Silence (2007)
  Një i ve kthehet në vendlindjen e tij për të kërkuar përgjigje për vrasjen e gruas së tij, e cila mund të ketë lidhje me fantazmën.
  Image Dead Silence (2007)
 • Furious 7 aka Fast & Furious 7

  Image Furious 7 (2015) aka Fast & Furious 7
  Furious 7 (2015) aka Fast & Furious 7
  Dekard Shou kërkon të hakmerret ndaj Dominik Toretos dhe familjes së tij për vdekjen e vëllait të tij.
  Image Furious 7 (2015) aka Fast & Furious 7
 • Saw

  Image Saw (2004)
  HD
  Saw (2004)
  Me një trup të vdekur të shtrirë në mes tyre, dy burra zgjohen në varrin e sigurt të një vrasësi serial të cilit i kanë vënë nofkën “Jigsaw”. Burrat duhet të ndjekin një seri rregullash dhe objektivash të ndryshme nëse dëshirojnë të mbijetojnë dhe të fitojnë në lojën vdekjeprurës të caktuar për ta.
  Image Saw (2004)
 • Aquaman

  Image Aquaman (2018)
  HD
  Aquaman (2018)
  Artur Këri mëson se është trashëgimtari i mbretërisë nënujore të Atlantisit dhe duhet të ecë përpara për të udhëhequr popullin e tij dhe për t'u bërë një hero për botën.
  Image Aquaman (2018)
 • The Conjuring

  Image The Conjuring (2013)
  HD
  The Conjuring (2013)
  Hetuesit e ndodhive paranormale, Ed dhe Loren Uorren, punojnë për të ndihmuar një familje të terrorizuar nga një prezencë e errët që ndodhet në shtëpinë e tyre në fermë
  Image The Conjuring (2013)
 • The Conjuring 2

  Image The Conjuring 2 (2016)
  HD
  The Conjuring 2 (2016)
  Loren dhe Ed Uarren udhëtojnë për në Londrën veriore, për të ndihmuar një mama beqare në rritjen e katër fëmijëve në një shtëpi që torturohet nga shpirta keqdashës. Këshillohet të mos shikohet nën moshën 16 vjeç
  Image The Conjuring 2 (2016)