Regjizor: Jared Cohn

 • Evil Nanny

  Image Evil Nanny (2016)
  HD
  Evil Nanny (2016)
  Një çift punëson një dado për të jetuar me ta dhe për t'u kujdesur për fëmijët e tyre ndërkohë që ata janë në punë. Në fillim, gjithçka shkon shumë mirë, por kur pas një incidenti prindërit s'e duan më dadon në shtëpi, zbulojnë se dadoja është aq e zgjuar sa të mos dëbohet nga shtëpia e tyre. Madje aq e…
  Image Evil Nanny (2016)
 • The Horde

  Image The Horde (2016)
  The Horde (2016)
  Ajo që duhet të ishte një fundjavë e mbushur me mësime dhe qejf, shndërrohet në diçka të tmerrshme pasi një grup kapet nga një hordhi personash të tmerrshëm.
  Image The Horde (2016)