Regjizor: Jay Roach

 • Coastal Elites

  Image Coastal Elites (2020)
  HD
  Coastal Elites (2020)
  Elitat është një satirë komike, e distancuar nga shoqëria që vë në pah pesë personazhe që zihen dhe shpërthejnë ndërsa përplasen me politikën, kulturën dhe pandeminë.
  Image Coastal Elites (2020)
 • Dinner for Schmucks

  Image Dinner for Schmucks (2010)
  HD
  Dinner for Schmucks (2010)
  Me dëshirën për të fituar një pozicion më të mirë në kompaninë e tij, Tim Konrad merr pjesën në darkën e tyre mujore, që ka si qëllim të shpall idiotin më të madh të mbrëmjes. Ai përballet me shumë të papritura, kur një këta njerëz të veçantë përfundon në jetën e tij.
  Image Dinner for Schmucks (2010)
 • Austin Powers: International Man of Mystery

  Image Austin Powers: International Man of Mystery (1997)
  HD
  Austin Powers: International Man of Mystery (1997)
  Një agjent sekret i viteve 60, rikthehet nga gjendja e ngrirë pas 30 viteve për t'u përballur me armikun e tij më të madh në vitet 90.
  Image Austin Powers: International Man of Mystery (1997)
 • The Campaign

  Image The Campaign (2012)
  HD
  The Campaign (2012)
  Kur senatori Kem Breidi, kandidon për herë të katërt në zgjedhjet e Kongresit, dy biznesmenë të fuqishëm të Karolinës së Veriut vendosin të nxjerrin kandidatin e tyre në arenën politike. Njeriu i tyre: Marti Hagins, që punon në një zyrë turistike dhe që nuk e ka idenë fare nga skena politike. Hagins në fillim duket si një kundërshtar i papërfillshëm,…
  Image The Campaign (2012)
 • Trumbo

  Image Trumbo (2015)
  HD
  Trumbo (2015)
  Në vitin 1947, Dalton Trumbo ishte skenaristi më i mirë i Hollywood-it, deri sa ai dhe artistë të tjerë u burgosën dhe u futën ne listën e zezë për besimet e tyre politike.
  Image Trumbo (2015)
 • Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

  Image Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999)
  HD
  Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999)
  Dr. Evil është kthyer dhe ka shpikur një makine te re kohe qe e lejon atë te kthehet ne vitet gjashtëdhjetë dhe te vjedh “joshjen” e Austin Pauers, duke e len atë “impotent”.
  Image Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999)
 • Bombshell

  Image Bombshell (2019)
  DvD
  Bombshell (2019)
  Një grup grash dalin kundër drejtuesit të Fox News, Roger Alies dhe atmosferës toksike që ai kishte krijuar.
  Image Bombshell (2019)
 • Meet the Fockers

  Image Meet the Fockers (2004)
  Meet the Fockers (2004)
  Greg Faker do te coje familjen e te fejuares se tij tek prinderit e tij por ka frike nga vjehrri dhe ato qe ai do te mendoje kur te takoje prinderit e tij. Por gjerat dalin pak jashte kontrolli rruges. Keshtu, a do te lejoje i ati i Pamit qe ata te martohen?
  Image Meet the Fockers (2004)