Regjizor: Jeff Tremaine

 • Bad Grandpa

  Image Bad Grandpa (2013)
  HD
  Bad Grandpa (2013)
  Dy gjeneratat e ngatërrestarëve shumë shpejt krijojnë një lidhje, ndërsa mashtrojnë në rrugën e tyre përgjatë zemrës së Amerikës në një udhëtim gazmor me shumë shaka dhe rrenga mbi njerëz të vërtetë të cilët nuk e kanë fare idenë që po luajnë në një komedi vërtet tronditëse me kamera të fshehta.
  Image Bad Grandpa (2013)