Regjizor: Jillian Clare

 • To the Beat!: Back 2 School

  Image To the Beat!: Back 2 School (2020)
  HD
  To the Beat!: Back 2 School (2020)
  Miqësitë do testohen, rivaliteti do rritet teksa do formohen lidhje të reja kur studentët kthehen në shkollën e artit për të konkuruar për një bursë prestigje.
  Image To the Beat!: Back 2 School (2020)
 • To The Beat!

  Image To The Beat! (2018)
  HD
  To The Beat! (2018)
  Dy motra 14-vjeçare kanë kërcyer që të vogla. Duke nisur që 3 vjeç, kërcimi ka qenë pasioni i tyre i vetëm. E mbështesin njëra-tjetrën nëpër konkurse dhe prova edhe pse kërcejnë stile të ndryshme. Kur këngëtari i tyre i preferuar shpall një konkurs në internet për të gjetur grupin e kërcimit më unik për videoklipin e tij të ri, binjaket…
  Image To The Beat! (2018)