Regjizor: Joe Wright

 • The Soloist

  Image The Soloist (2009)
  HD
  The Soloist (2009)
  Një gazetar i Los Anxhelos ndërsa kërkon një artikull të ri për gazetën, ai zbulon një gjeni muzikant të pastrehë të trajnuar nga Juilliard dhe përpiqet të përmirësojë situatën e tij.
  Image The Soloist (2009)
 • Hanna

  Image Hanna (2011)
  HD
  Hanna (2011)
  Hana është një vajzë adoleshente. Në mënyrë unike, ajo ka forcën, qëndrueshmërinë dhe zgjuarsinë e një ushtari, kjo ngaqë është rritur nga i ati, një ish-agjent i CIA-së, në pyjet e Finlandës. Duke bërë një jetë ndryshe nga adoleshentët e tjerë, edukimi dhe stërvitja e saj kanë qenë njësoj, të gjitha të ingranuara për ta bërë atë vrasësen perfekte. Kthesa…
  Image Hanna (2011)
 • Pan

  Image Pan (2015)
  HD
  Pan (2015)
  Piteri është një djalë 12 vjeçar jetim dhe përfundon në botën magjike të Neverlandit, ku gjen zbavitje por edhe rrezik, duke zbuluar edhe fatin e tij për t'u bërë heroi i mirënjohur Piter Pani.
  Image Pan (2015)
 • Pride & Prejudice

  Image Pride & Prejudice (2005)
  Pride & Prejudice (2005)
  Shkëndijat fluturojnë kur Elizabeta Bennet takon, të pasurin, dhe krenarin z. Darsi. Por zoti Darsi me gjysmë zemre e gjen veten duke rënë në dashuri me një grua nën klasën e tij. Ç'ë çdo kush mund të kapërcej krenarinë dhe paragjykimet e tyre?
  Image Pride & Prejudice (2005)