Regjizor: Joel Schumacher

 • 8MM +18

  Image 8MM (1999) +18
  HD
  8MM (1999) +18
  Një vejushë e pasur kontakton detektivin privat Tomas Uellis dhe kërkon që ai të përcaktojë nëse filmi 8MM, që tregon vrasjen e një vajze, është i vërtetë.
  Image 8MM (1999) +18
 • Phone Booth

  Image Phone Booth (2002)
  HD
  Phone Booth (2002)
  Publicisti Stu Shepard mbahet peng në një kabinë telefonike nga një i çmendur i armatosur.
  Image Phone Booth (2002)
 • Trespass

  Image Trespass (2011)
  HD
  Trespass (2011)
  Kajli dhe Sara Miller i kanë të gjitha: një vilë të stërmadhe, makina luksoze dhe potencialin për të patur romancë në marrëdhënien e tyre. Ai sapo është kthyer nga një udhëtim pune dhe vajza e tyre Eivëri del fshehurazi për të shkuar në një festë, kur katër kriminelë të veshur me uniforma sigurie dhe maska skish hyjnë brenda në shtëpi.…
  Image Trespass (2011)