Regjizor: John Lee Hancock

 • The Highwaymen

  Image The Highwaymen (2019)
  HD
  The Highwaymen (2019)
  Ish Renxhërsat e Teksasit Frenk Hemër dhe Mejni Golt bashkojnë forcat për të kapur të jashtëligjshmit famëkeq Boni Parker dhe Klajd Berou.
  Image The Highwaymen (2019)
 • The Blind Side

  Image The Blind Side (2009)
  HD
  The Blind Side (2009)
  Historia e Majkell Oherit, një djalë i tramautizuar dhe i pastrehë i cili bëhet një lojtar “All American Football” dhe raundi i parë i NFL-së me ndihmen e një gruaje të dashur dhe familjes së tij.
  Image The Blind Side (2009)
 • The Founder

  Image The Founder (2016)
  The Founder (2016)
  Historia e Rei Krok, një shitësi që shdërroi idenë inovative të fast food-it të dy vëllezërve McDonald, në biznesin më të madh të restorantëve në botë, me një kombinim të ambicjes, këmbënguljes dhe vendosshmërisë.
  Image The Founder (2016)