Regjizor: John R. Leonetti

 • The Silence

  Image The Silence (2019)
  HD
  The Silence (2019)
  Kur bota po sulmohet nga disa krijesa të tmerrshme që sulmojnë vetëm duke dëgjuar pasi nuk mund të shohin, 16- vjeçarja Elli që ka humbur dëgjimin që kur ishte vetëm 13 -vjeç, dhe familja e saj, përpiqen të shpëtojnë dhe të kërkojnë një strehë.
  Image The Silence (2019)
 • Wolves at the Door

  Image Wolves at the Door (2016)
  HD
  Wolves at the Door (2016)
  Katër shokë mblidhen në një shtëpi gjatë Verës së Dashurisë, 1969. Ajo që fillon si një festë lamtumire përfundon si një natë tmerri, teksa disa "vizitorë" i torturojnë dhe i vrasin.
  Image Wolves at the Door (2016)