Regjizor: John Wirth

 • Wu Assassins Sezoni 1

  Image Wu Assassins Sezoni 1
  HD
  Wu Assassins Sezoni 1
  Një luftëtar i zgjedhur si Vrasësi i ri dhe i fundit i Wu duhet të kërkojë fuqitë e një triade antike dhe të rivendosë ekuilibrin në Chinatown të San Franciskos.
  Image Wu Assassins Sezoni 1