Regjizor: Jon S. Baird

 • Stan & Ollie

  Image Stan & Ollie (2018)
  HD
  Stan & Ollie (2018)
  Lorel dhe Hardi, dyshja e komendianëve më të famshëm në botë, mundohen të rindezin karrierën e tyre të filmave ndërkohë që zbarkojnë në atë që do të shndërrohej në këngën e tyre të mjellmave - një turne torturues në Britaninë së pas-luftës.
  Image Stan & Ollie (2018)
 • Filth

  Image Filth (2013)
  HD
  Filth (2013)
  Një polic bipolar, fanatik dhe narkoman ndryshon rrugën e tij, gjatë sezonit festiv, në një përpjekje për të siguruar ngritjen në detyrë me qëllim për të fituar përsëri gruan dhe vajzën e tij.
  Image Filth (2013)