Regjizor: Jonathan Liebesman

 • Teenage Mutant Ninja Turtles

  Image Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)
  HD
  Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)
  Kur një njeri i tmerrshëm e kërcënon qytetin e New York City, një gazetare lajmesh përballet me sfida të ndryshme, ku i zbulon dhe bashkohet me Breshkat Ninja të cilët do të luftojnë për ta mbrojtur qytetin.
  Image Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)
 • Wrath of the Titans

  Image Wrath of the Titans (2012)
  HD
  Wrath of the Titans (2012)
  Një dekadë pasi mposhti Krakenin e tmerrshëm, Perseu përpiqet të tërhiqet në një jetë të qetë si peshkatar dhe prind i vetëm për djalin e tij të vogël. Megjithatë, një luftë e madhe është shpërthyer midis perëndive, të dobësuar nga mungesa e përkushtimit të njerëzve dhe Titanëve të burgosur prej kohësh, të cilët udhëhiqen nga mizori Kronos. I tradhtuar nga…
  Image Wrath of the Titans (2012)