Regjizor: Jong-suk Lee

 • The Negotiation

  Image The Negotiation (2018)
  HD
  The Negotiation (2018)
  Një eksperte negocimesh në raste krizash, përballet me një pengmarrës gjakftohtë. Në një kohështrirje prej 21 orësh, ajo mundohet të depërtojë sjelljen e tij çuditërisht të qetë dhe të zbulojë motivet e tij.
  Image The Negotiation (2018)