Regjizor: Joseph Kosinski

 • TRON: Legacy

  Image TRON: Legacy (2010)
  HD
  TRON: Legacy (2010)
  Sem Flini, biri 27-vjeçar i Kevin Flin, kërkon në zhdukjen e të atit dhe e gjen veten të tërhequr në të njëjtën botë programesh të egra dhe lojërash gladiatorike ku babai i tij ka jetuar për këto 20 vitet e fundit. Së bashku me të besuarën e Kevinit, babë e bir nisen në një udhëtim jete a vdekjeje përgjatë një…
  Image TRON: Legacy (2010)
 • Oblivion

  Image Oblivion (2013)
  HD
  Oblivion (2013)
  Xhek Harper është një nga riparuesit e fundit të droneve i pozicionuar në Tokë. Pjesë e një operacioni masiv për të ekstraktuar burime jetësore pas dekadash lufte me një kërcënim të tmerrshëm të njohur si Skavët, misioni i Xhekut është thuajse i përfunduar. Duke jetuar dhe patrulluar qiellin mahnitës nga mijëra metra lart, ekzistenca e tij e dhimbshme tronditet kur…
  Image Oblivion (2013)
 • Only the Brave

  Image Only the Brave (2017)
  HD
  Only the Brave (2017)
  Bazuar në historinë e vërtetë të pjesëtarëve të Malit Granit, një grup zjarrfikësish elitarë që rrezikojnë gjithçka për të mbrojtur qytetin nga flakët e një zjarri historik.
  Image Only the Brave (2017)
 • Tron Legacy

  Image Tron Legacy (2010)
  HD
  Tron Legacy (2010)
  Djali i krijuesit të një bote virtuale shkon të takojë babanë e tij dhe përfundon brënda botës që i ati kishte krijuar.
  Image Tron Legacy (2010)