Regjizor: Josephine Decker

 • Shirley

  Image Shirley (2020)
  HD
  Shirley (2020)
  Një shkrimtare e famshme e zhanrit horror gjen frymëzim për librin e saj të ardhshëm pasi ajo dhe burri i saj ftojnë në shtëpi një çift të ri.
  Image Shirley (2020)
 • Madeline’s Madeline

  Image Madeline’s Madeline (2018)
  HD
  Madeline’s Madeline (2018)
  Projekti më i fundit i drejtorit të teatrit merr një kuptim të veçantë kur aktorja adoleshente Madaline e merr seriozisht performancën e saj. Linjat midis aktrimit dhe realitetit fillojnë të turbullojnë botën e saj të brendshme.
  Image Madeline’s Madeline (2018)