Regjizor: Josh Boone

 • The New Mutants

  Image The New Mutants (2020)
  HD
  The New Mutants (2020)
  Pesë mutantë të rinj, sapo zbuluan aftësitë e tyre ndërsa mbaheshin në një institucion sekret kundër vullnetit të tyre, luftojnë për t'i shpëtuar mëkateve të tyre të kaluara dhe për të shpëtuar veten
  Image The New Mutants (2020)
 • Stuck in Love

  Image Stuck in Love (2012)
  Stuck in Love (2012)
  Një familje shkrimtarësh dhe nje histori me dashuri, tradhëti e besim. Një jetë mes librash e shkrimesh po edhe mes ndjenjash pa fund.
  Image Stuck in Love (2012)