Regjizor: Judd Apatow

 • The King of Staten Island

  Image The King of Staten Island (2020)
  HD
  The King of Staten Island (2020)
  Një gjysëm-autobiografi, komedi-dramë, për Pete Davidson, duke u rritur në Staten Island. Përfshirë humbjen e babait gjatë 9/11 dhe hyrjen në botën e komedisë (stand up).
  Image The King of Staten Island (2020)
 • Knocked Up

  Image Knocked Up (2007)
  HD
  Knocked Up (2007)
  Gazetarja, që po ngjit shkallët e karrierës, Alisona Skot, ndeshet me një pengesë serioze në jetën e saj, pasi kalon një natë me të papërgjegjshmin, Ben Ston. Pasi ngelet shtatzënë, jo vetëm vendos ta mbajë fëmijën, por edhe t'i japë Benit një mundësi për të qenë baba i denjë.
  Image Knocked Up (2007)
 • Trainwreck

  Image Trainwreck (2015)
  HD
  Trainwreck (2015)
  Duke menduar se monogamia s’do ishte kurrë e mundur, një grua e angazhuar në karrierë duhet të përballet me frikërat e saj kur takon një djalë të mirë.
  Image Trainwreck (2015)
 • The 40-Year-Old Virgin

  Image The 40-Year-Old Virgin (2005)
  HD
  The 40-Year-Old Virgin (2005)
  Andi Stixer është 40 vjeç dhe punon si llogaritar në një dyqan me pajisje elektrike. Kolegët e tij e quajnë “të çuditshëm”: koleksionon ushtarë, lexon libra vizatimor, luan Nintendo, këndon karaoke në shtëpinë e tij, dhe ndjek rialiti shoun “Mbijetuesi”. Kur zbulojnë se nuk ka bërë kurrë seks në jetën e tij, përveç talljes, vendosin ta ndihmojnë. Mësimet kanë rezultat:…
  Image The 40-Year-Old Virgin (2005)