Regjizor: Julian Gilbey

 • Plastic

  Image Plastic (2014)
  HD
  Plastic (2014)
  Semi dhe Fordi drejtojnë një skemë mashtrimi kartash krediti, por kur vjedhin nga njeriu i gabuar, ata e gjejnë veten të kërcënuar nga një gangster sadist. Ata duhet të fitojnë 5 milionë paund dhe të kryejnë një grabitje diamantesh për të shlyer borxhin e tyre.
  Image Plastic (2014)
 • Rise of the Footsoldier

  Image Rise of the Footsoldier (2007)
  HD
  Rise of the Footsoldier (2007)
  Rrugëtimi i jetës se Karlton Liç, nga një huligan i përkushtuar i Uest Hemit në një grabitës të suksesshëm.
  Image Rise of the Footsoldier (2007)
 • A Lonely Place to Die

  Image A Lonely Place to Die (2011)
  HD
  A Lonely Place to Die (2011)
  Një grup Alpinistë në malet Skoceze zbulojnë një vajzë të rrëmbyer dhe ndiqen nga rrëmbyesit.
  Image A Lonely Place to Die (2011)