Regjizor: Karthick Naren

 • Mafia

  Image Mafia (2020)
  HD
  Mafia (2020)
  Një oficer droge, angazhohet në një ndjekje mace dhe miu për të kapur një mbret të fuqishëm kriminel duke mos ditur se mund të ketë një lidhje me të vërtetën në të kaluarën e tij.
  Image Mafia (2020)