Regjizor: Kelly Asbury

 • UglyDolls

  Image UglyDolls (2019)
  HD
  UglyDolls (2019)
  Një aventurë e animuar në të cilën kukullat e shëmtuara përballen me atë që do të thotë të jesh ndryshe, luftojnë prej dëshirës për t'u pëlqyer të tjerëve dhe në fund zbulojnë se ajo që ka më shumë rëndësi është kush janë në të vërtetë.
  Image UglyDolls (2019)
 • UglyDolls – Kukullat e Shëmtuara

  Image UglyDolls (2019) – Kukullat e Shëmtuara
  HD
  UglyDolls (2019) – Kukullat e Shëmtuara
  Kukullat e Shëmtuara Dublim Shqip Në një qytet të adhurueshëm por jo si të tjerët, të qënit ndryshe është vlerë, e çuditshmja është speciale, dhe bukuria vlerësohet përtej pamjes së jashtme. Pasi ushkojnë në anën tjetër të malit, kukulla Moksi dhe miqtë e saj zbulojnë "Përkryerjen", një qytet ku kukullat tradicionale mësohen se si të gjejnë dashurinë e fëmijëve, para…
  Image UglyDolls (2019) – Kukullat e Shëmtuara
 • Spirit: Stallion of the Cimarron – Hamshori

  Image Spirit: Stallion of the Cimarron (2002) – Hamshori
  HD
  Spirit: Stallion of the Cimarron (2002) – Hamshori
  Hamshori Dublim Shqip Ndërsa një hamshor i egër udhëton nëpër kufijtë e Perëndimit të egër, ai miqësohet me një njeri djalosh dhe gjen dashurinë e vërtetë me një pelë.
  Image Spirit: Stallion of the Cimarron (2002) – Hamshori
 • Gnomeo & Juliet

  Image Gnomeo & Juliet (2011)
  HD
  Gnomeo & Juliet (2011)
  Kopshtet fqinje të Montageve dhe kapuleteve janë në lufte me njëri-tjetrin, mirëpo edhe pse janë në dy familje të ndryshme Gnomeo dhe Zhulieta bien në dashuri.
  Image Gnomeo & Juliet (2011)
 • Shrek 2

  Image Shrek 2 (2004)
  HD
  Shrek 2 (2004)
  Shrek 2 (2004) Dublim Shqip Prindërit e Princeshës Fiona e ftojnë atë dhe Shrekun në darkë për të festuar martesën e saj. Sikur ta dinin se të porsamartuarit ishin të dy përbindësha.
  Image Shrek 2 (2004)
 • Smurfs: The Lost Village

  Image Smurfs: The Lost Village (2017)
  HD
  Smurfs: The Lost Village (2017)
  Ngjarja filloj kur Smërfeta dhe shokët e saj, Trupmadhi, i Mençuri dhe i Ngathëti gjejnë një hartë për në Pyllin e Ndaluar. Ata nisen për një aventurë drejt këtij pylli, për të paralajmëruar Smërfët e një fshati të humbur nga rreziku i Gargamelit. Gjithë kjo aventurë i çon drejt zbulimit të sekretit më të madh të historisë së Smërfve.
  Image Smurfs: The Lost Village (2017)
 • Spirit: Stallion of the Cimarron

  Image Spirit: Stallion of the Cimarron (2002)
  HD
  Spirit: Stallion of the Cimarron (2002)
  Ndërsa një hamshor i egër udhëton nëpër kufijtë e Perëndimit të egër, ai miqësohet me një njeri djalosh dhe gjen dashurinë e vërtetë me një pelë.
  Image Spirit: Stallion of the Cimarron (2002)