Regjizor: Kenneth Branagh

 • Artemis Fowl

  Image Artemis Fowl (2020)
  HD
  Artemis Fowl (2020)
  Artemis Fauli, një i talentuar i ri kriminel, i vihet pas një shoqërie të fshehtë zanash për të gjetur babanë e tij të humbur.
  Image Artemis Fowl (2020)
 • Cinderella

  Image Cinderella (2015)
  HD
  Cinderella (2015)
  Kur babai i saj vdes papritur, Ela e re gjeten veten në mëshirë të njerkës së saj mizore dhe vajzave të saj. Por fati i saj do të ndryshojë pasi të takojë një të panjohur...
  Image Cinderella (2015)
 • Jack Ryan: Shadow Recruit

  Image Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)
  HD
  Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)
  Xhek Rajan, një analist i ri dhe i fshehtë i CIA-s, zbulon një komplot rus për të shembur ekonominë e SHBA-së me anë të një sulmi terrorist.
  Image Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)
 • Thor

  Image Thor (2011)
  HD
  Thor (2011)
  Thori, luftëtari i fuqishëm dhe agresiv dëbohet nga Asgardi dhe dërgohet për të jetuar me njerëzit në Tokë, ku së shpejti bëhet mbrojtësi më i mirë i tokësorëve, por me parë i duhet të ri gjejë fuqitë e tij.
  Image Thor (2011)