Regjizor: Kurt Sutter

 • Sons of Anarchy Sezoni 1

  Image Sons of Anarchy Sezoni 1
  HD
  Sons of Anarchy Sezoni 1
  Një motorist përpiqet të ekuilibrojë të qenit baba dhe të ishte i përfshirë në një klub të jashtëligjshëm motorësh.
  Image Sons of Anarchy Sezoni 1