Regjizor: Lasse Hallström

 • The Nutcracker and the Four Realms

  Image The Nutcracker and the Four Realms (2018)
  HD
  The Nutcracker and the Four Realms (2018)
  Një vajzë e re është transportuar në një botë magjike me ushtarët e Xhenxherit dhe një ushtri minjsh.
  Image The Nutcracker and the Four Realms (2018)
 • The Hundred-Foot Journey

  Image The Hundred-Foot Journey (2014)
  HD
  The Hundred-Foot Journey (2014)
  Familja Kadam lë Indinë për të shkuar në Francë, ku hap një restorant ngjitur me një restorani me një yll Mishelin, i drejtuar nga zonja Mallori.
  Image The Hundred-Foot Journey (2014)
 • What’s Eating Gilbert Grape

  Image What’s Eating Gilbert Grape (1993)
  HD
  What’s Eating Gilbert Grape (1993)
  Gilberit (Johnny Depp) i duhet të kujdeset për vëllanë e tij me aftësi të kufizuara mendore Arnin (Leonardo DiCaprio) dhe nënën e tij mbi peshë. Jeta e tij merr kuptim tjetër pasi njihet me bukuroshen lozonjare Beki (Juliette Lewis).
  Image What’s Eating Gilbert Grape (1993)
 • Casanova +16

  Image Casanova (2005) +16
  HD
  Casanova (2005) +16
  Me një reputacion si joshësh i papërmbajtur i femrave, pa marr parasysh statusin e tyre martesor,një donzhuan me nam njeh një bukuroshe që me sa duket s'bie pre e sharmit të tij.Teksa vazhdon me aventurat e tij, ai gjen dashurinë e papritur...
  Image Casanova (2005) +16
 • Safe Haven

  Image Safe Haven (2013)
  HD
  Safe Haven (2013)
  Kur një grua misterioze e re me emrin Keti shfaqet në qytetin e vogël të Sauthportit (Karolina e Veriut), ardhja e papritur e saj ngre pyetje në lidhje me të kaluarën e saj. Ende e bukur, ajo duket e vendosur për të shmangur formimin e lidhjeve personale deri në një seri ngjarjesh që tërheq jetën e saj në dy marrëdhënie:…
  Image Safe Haven (2013)
 • A Dog’s Purpose

  Image A Dog’s Purpose (2017)
  A Dog’s Purpose (2017)
  Një qen kërkon të zbulojë qëllimin e jetës, gjatë rrjedhës së disa jetëve dhe pronarëve të ndryshëm që kalon, duke u bërë kështu pjesë e shumë aventurave dhe momenteve prekëse.
  Image A Dog’s Purpose (2017)