Regjizor: M. Night Shyamalan

 • Glass

  Image Glass (2019)
  HD
  Glass (2019)
  Një ndërthyrje e "Unbreakable" dhe "Split"... Roja e sigurisë, Dejvid Dan, përdor aftësitë e tij të mbinatyrshme për të gjetur Kevin Uendell Kramb, të sëmurin psikik që ka 24 personalitete.
  Image Glass (2019)
 • The Happening

  Image The Happening (2008)
  HD
  The Happening (2008)
  Një mësues shkence, gruaja e tij, dhe vajza e re luftojn për të mbijetuar një plagë që i bënë të infektuarit për të kryer vetëvrasje.
  Image The Happening (2008)
 • Unbreakable

  Image Unbreakable (2000)
  HD
  Unbreakable (2000)
  Në orën 15:15, një tren me 118 pasagjerë në bord përplaset me një tren mallrash me 6-të anëtarë të ekuipazhit. Përplasja është e jashtëzakonshme. I vetmi i mbijetuar është Dejvidi, një njeri që ka dalë më shumë se një herë i padëmtuar nga disa incidentet. Elija, një individ i detyruar të jetojë në karrocë për shkak të brishtësisë së kockave,…
  Image Unbreakable (2000)
 • The Sixth Sense

  Image The Sixth Sense (1999)
  HD
  The Sixth Sense (1999)
  Një djalë i cili komunikon me shpirtrat që nuk e di se ata janë të vdekur kërkon ndihmën e një psikologu të dëshpëruar për fëmijë.
  Image The Sixth Sense (1999)
 • Split

  Image Split (2016)
  HD
  Split (2016)
  Tre vajza rrëmbehen nga Kevini me 23 personalitete të ndryshme dhe ato duhet t'ia mbathin para se të shfaqet personaliteti i 24-ët që ai bëhet i pathyeshëm!
  Image Split (2016)