Regjizor: Mahsun Kirmizigül

 • Five Minarets in New York

  Image Five Minarets in New York (2010)
  HD
  Five Minarets in New York (2010)
  Dy agjentë turkë të anti-terrorizmit dërgohen në Nju Jork me një mision për të gjetur e për të kthyer mbrapa udhëheqësin e rrezikshëm islamik me emrin e koduar “Daxhal”, i cili besohet se fshihet aty. Duke punuar me FBI-në dhe policinë e Nju Jorkut, agjentët orkestrojnë arrestimin e Haxhi Gumush, një dijetari mysliman tepër të rrespektuar i cili ishte arratisur…
  Image Five Minarets in New York (2010)
 • Mucize 2 Ask

  Image Mucize 2 Ask (2019)
  HD
  Mucize 2 Ask (2019)
  Një dramë turke e vendosur në vitet 1960. Azizi, një burrë me të meta fizike e gjen veten në përpjekje për të sistemuar martesën me Mizgin, pavarësisht vështirësive dhe opinionit, me gruan më të bukur në qytezë...
  Image Mucize 2 Ask (2019)
 • The Miracle a.k.a Mucize

  Image The Miracle a.k.a Mucize (2015)
  HD
  The Miracle a.k.a Mucize (2015)
  Është viti 1960 dhe një mësues i ri është i detyruar të lërë familjen e tij e të zhvendoset larg për të dhënë mësim. Fshati në të cilin e kanë caktuar ndodhet larg dhe nuk ka një shkollë. Kjo do të jetë sfida e parë e tij. Mahiri zë shoqëri me të gjithë njerëzit e fshatit e në mënyrë të…
  Image The Miracle a.k.a Mucize (2015)