Regjizor: Marcus Raboy

 • The Janky Promoters

  Image The Janky Promoters (2009)
  HD
  The Janky Promoters (2009)
  Dy promotor narkomanë, marrin një reper të famshëm për një shfaqje të dështuar pa filluar mirë. Rruga e tyre është plot probleme dhe gjëra të paparashikuara sepse janë promotorët më dështak në treg.
  Image The Janky Promoters (2009)
 • Friday After Next

  Image Friday After Next (2002)
  Friday After Next (2002)
  Kreigu dhe Dej Deji janë shpërngulur nga shtëpia e prindërve të tyre dhe jetojnë në shtëpizë më vete. Kushërinjtë punojnë te një dyqan vendas si roje sigurimi. Kur shtëpia e tyre grabitet në festën e Krishtlindjeve, ata bashkohen për të gjetur e kapur grabitësin.
  Image Friday After Next (2002)