Regjizor: Mark Murphy

 • For Love or Money

  Image For Love or Money (2019)
  HD
  For Love or Money (2019)
  Jeta e Markut është e përkryer. Së shpejti do të bëhet multimilioner dhe do të martohet me gruan e ëndrrave të tij Konin, por ajo është thjesht zhvatëse. A do të arrijë ai ta kuptojë në kohë që ajo e do vetëm për para?
  Image For Love or Money (2019)