Regjizor: Martin Barnewitz

 • Messengers 2: The Scarecrow

  Image Messengers 2: The Scarecrow (2009)
  HD
  Messengers 2: The Scarecrow (2009)
  Një fermer në krizë financiare nga mungesa e ujitjes për të korrat dhe me bankën e kredisë që rrezikon t'i marrë pasurinë, vendos të shpëtojë jetesën dhe familjen e tij duke filluar të mbjellë tokën e tij të zotëruar nga diçka e keqe që tani i kërcënon familjen!
  Image Messengers 2: The Scarecrow (2009)