Regjizor: Matt Eskandari

 • Hard Kill

  Image Hard Kill (2020)
  HD
  Hard Kill (2020)
  Projekti i një inxhinieri teknologjik është aq e vlefshme sa punësohen mercenarë për ta mbrojtur por gjërat shkojnë keq kur një grup terroristësh marrin peng vajzën e tij.
  Image Hard Kill (2020)
 • Survive the Night

  Image Survive the Night (2020)
  HD
  Survive the Night (2020)
  Një doktor, i marrë me sy të keq, dhe familja e tij mbahen peng në shtëpinë e tyre, nga dy kriminelë në arrati. Por një grabitje e shkuar jo sipas parashikimeve i detyron ata të kërkojnë ndihmë mjekësore të menjëhershme.
  Image Survive the Night (2020)
 • 12 Feet Deep

  Image 12 Feet Deep (2017)
  HD
  12 Feet Deep (2017)
  Bazuar në ngjarje të vërteta, dy motra ngecin poshtë një mbulese me fibra xhami të një pishine me përmasa Olimpike dhe duhet të përballen me të ftohtin dhe njëra-tjetrën për të mbijetuar gjithë natën.
  Image 12 Feet Deep (2017)
 • Trauma Center

  Image Trauma Center (2019)
  HD
  Trauma Center (2019)
  E vetmuar dhe e bllokuar në një repart izolimi spitalor të mbyllur, një grua e re e dëmtuar duhet t'i shpëtojë dy vrasësish të cilët i janë pas të vetmes provë që mund ti lidhë ata me një skenë krimi.
  Image Trauma Center (2019)
 • Game of Assassins

  Image Game of Assassins (2013)
  HD
  Game of Assassins (2013)
  Pesë të panjohur zgjohen në një kështjellë të zhytur thellë nën tokë. Nuk kanë as ushqim, as ujë dhe nuk mbajnë mend si kanë përfunduar aty. Dhe s'kanë as rrugëdalje. Ata duhet të organizohen dhe të luftojnë së bashku për aventurën ogurzezë që i pret.
  Image Game of Assassins (2013)