Regjizor: Mauro Carvalho

 • Cousins

  Image Cousins (2019)
  HD
  Cousins (2019)
  Lukas jeton me tezen e tij fetare në një qytet të qetë. Por kjo jetë e qetë dhe e mëzitshme i ka ditët e numëruara kur tezja bamirëse njofton ardhjen e një nipi tjetër Mario, i sapo dalë nga burgu.
  Image Cousins (2019)