Regjizor: Max Barbakow

 • Palm Springs

  Image Palm Springs (2020)
  HD
  Palm Springs (2020)
  Kur Nilsi i pakujdesshëm dhe shoqëruesja e nderit Sarah takohen rastësisht në një dasmë në Palm Springs, gjërat ndërlikohen pasi ata nuk janë në gjendje të shpëtojnë nga vendi, vetja dhe njëri-tjetri.
  Image Palm Springs (2020)