Regjizor: Mel Gibson

 • Hacksaw Ridge

  Image Hacksaw Ridge (2016)
  HD
  Hacksaw Ridge (2016)
  Mjeku ushtarak amerikan i Luftës së Dytë Botërore Desmond T. Dos, i cili shërbeu gjatë betejës në Okinaua, refuzon të vrasë njerëz dhe kthehet në njeriun e parë në historinë e Amerikës që merr Medalje Nderi pa qëlluar as edhe një plumb të vetëm.
  Image Hacksaw Ridge (2016)
 • The Passion of the Christ

  Image The Passion of the Christ (2004)
  HD
  The Passion of the Christ (2004)
  Filmi tregon për 12-të orët e fundit të jetës së Jezusit të Nazaretit, ditën e kryqëzimit të tij në Jerusalem.
  Image The Passion of the Christ (2004)
 • Braveheart

  Image Braveheart (1995)
  Braveheart (1995)
  Deri në cilën pikë mund të shkojë një burrë me dëshirën e tij për hakmarrje? Protagonisti i kësaj historie prekse, Uilliam Uollas, lufton deri në vdekje për të ndjekur qëllimet e tij: të hakmerret për gruan që do, të cilën ia vrau barbarisht një ushtar anglez dhe të ndjekë deri në momentet e fundit të jetës dëshirën e tij të…
  Image Braveheart (1995)
 • Apocalypto

  Image Apocalypto (2006)
  Apocalypto (2006)
  Mbretëria Maja këmbngulin krerët kyç, për ti zën robë disa fise tjera për ta ndertuar një tempull të ri por nje njeri bën një sakrific të çmuar për ta liruar veten dhe për ta shpetuar familjen e ti nga mbreteria maja.
  Image Apocalypto (2006)