Regjizor: Michaël R. Roskam

 • The Drop

  Image The Drop (2014)
  HD
  The Drop (2014)
  Bob Saginowski gjen vetën në një qendër grabitje ku gjithçka shkon keq, dhe duhet hetuar rastin thellë në familjen e tij dhe miqtë e tij, për të pasur një ekzistence më të mirë të jetës pa marrë parasysh koston.
  Image The Drop (2014)