Regjizor: Mike Mitchell

 • The Lego Movie 2: The Second Part

  Image The Lego Movie 2: The Second Part (2019)
  HD
  The Lego Movie 2: The Second Part (2019)
  Kanë kaluar pesë vjet qëkur ç'do gjë ishte për mrekulli dhe qytetarët po përballen me një kërcënim të ri, pushtuesit Duplo nga hapësira, që shkatërrojnë ç'do gjë më shpejt seç ata mund të ndërtojnë.
  Image The Lego Movie 2: The Second Part (2019)
 • Shrek Forever After

  Image Shrek Forever After (2010)
  HD
  Shrek Forever After (2010)
  Shrek 4 (2010) Dublim Shqip Shreku i mërzitur dhe i zbutur bën një pakt për t'u ndjer përsëri si një përbindësh i vërtetë, por kur ai mashtrohet dhe dërgohet në një version të shtrembëruar të Shumë Shumë Larg - ku Rumpelstiltskin është mbret, përbindëshat përndiqen dhe ai se ka takuar kurrë Fionën - ai është i vendosur të rikthejë botën…
  Image Shrek Forever After (2010)