Regjizor: Mike Testin

 • Browse

  Image Browse (2020)
  HD
  Browse (2020)
  Një njeri i vetmuar bindet se dikush i ka hakuar të gjitha pajisjet dhe se po i përdorin për ta manipuluar dhe kontrolluar.
  Image Browse (2020)