Regjizor: Mimi Maynard

 • Latte & the Magic Waterstone

  Image Latte & the Magic Waterstone (2019)
  HD
  Latte & the Magic Waterstone (2019)
  Ndjek udhëtimin e një iriqi, vajzë e vogël e cila do që të shpëtojë pyllin dhe banorët e tij nga një thatësirë e tmerrshme duke i marrë një gur uji magjik mbretit ari.
  Image Latte & the Magic Waterstone (2019)
 • Sammy’s Great Escape

  Image Sammy’s Great Escape (2012)
  HD
  Sammy’s Great Escape (2012)
  Semi dhe Rei, dy breshkat e ujit, kapen dhe futen brenda një akuariumi gjigant në Dubai. Dy shokët e vjetër, bashkë me të gjitha kafshët e tjera detare, do të bëjnë të pamundurën për të dalë që atje dhe për të fituar sërish lirinë.
  Image Sammy’s Great Escape (2012)
 • A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures

  Image A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures (2010)
  HD
  A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures (2010)
  Një breshkë deti, e cila u lind në vitin 1959, kalon pesëdhjetë vitet e ardhshme duke udhëtuar në botë, ndërsa po ndryshohet nga ngrohja globale.
  Image A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures (2010)
 • The Wild Life

  Image The Wild Life (2016)
  HD
  The Wild Life (2016)
  Në një ishull të vogël ekzotik, e Marta, një papagall i veçantë, jeton me shokët e tij të çuditshëm si në parajsë. Sidoqoftë, e Marta nuk ndalon së ëndërruari për të zbuluar botën. Pas një stuhie të fuqishme, e Marta dhe shokët e tij zgjohen për të gjetur një krijesë të çuditshme në plazh: Robinson Kruzonë. E Marta menjëherë e…
  Image The Wild Life (2016)