Regjizor: Natalie Erika James

 • Relic

  Image Relic (2020)
  HD
  Relic (2020)
  Kur Edna, matriarka e vjetër dhe vejushë e familjes, zhduket, vajza e saj Kei, dhe mbesa Sem, shkojnë tek shtëpia e vjetër e familjes për ta gjetur. Pas rikthimit të saj, filluan të venë re një prezencë të çuditshme që pushton shtëpinë dhe trupin e Ednës.
  Image Relic (2020)