Regjizor: Neil Burger

 • The Upside

  Image The Upside (2017)
  HD
  The Upside (2017)
  Një vështrim sa komik dhe aq dramatik i marrëdhënies mes Filipit, një pasaniku tetraplegjik dhe Dellit, një i papunë me dosje kriminale që punësohet për të qenë ndihmësi i tij.
  Image The Upside (2017)
 • Limitless

  Image Limitless (2011)
  HD
  Limitless (2011)
  Një shkrimtar zbulon një droge top-sekrete e cila i dhuron atij aftësi super njerëzore…  Ilaçi përmban disa sekrete të rrezikshme.
  Image Limitless (2011)
 • Divergent

  Image Divergent (2014)
  HD
  Divergent (2014)
  Në një botë të ndarë nga Fraksionet dhe të bazuar në virtyte, Trisi mëson se është "E Ndryshme", dhe s'do të përshtatet me të. Kur ajo zbulon një komplot për të shkatërruar "Të Ndryshmit", Trisi dhe misteriozi Katër duhet të gjejnë se çfarë i bën "Të Ndryshmit" të rrezikshëm para se të jetë tepër vonë.
  Image Divergent (2014)