Regjizor: Nick Bruno

 • Spies in Disguise

  Image Spies in Disguise (2019)
  HD
  Spies in Disguise (2019)
  Super spiuni Lance Sterling (Will Smith) dhe shkencëtari Walter Beckett (Tom Holland) janë pothuajse të kundërt. Walteri është i qetë, i lezetshëm dhe i butë. Lance është ... e kundërta. Por, kur ngjarjet marrin një kthesë të papritur, kjo duo e pamundur detyrohet të bashkohet për misionin përfundimtar që do të kërkojë një maskim pothuajse të pamundur - duke e…
  Image Spies in Disguise (2019)