Regjizor: Nicolas Benamou

 • Babysitting 2

  Image Babysitting 2 (2015)
  HD
  Babysitting 2 (2015)
  Franku, e dashura e tij Sonia dhe disa miq të tjerë shkojnë me pushime në Brazil. Kur Franku, miqtë e tij, dy vajzat dhe gjyshja e Sonias largohen për të vizituar një shpellë, çdo gjë shkon keq dhe këtu fillojnë aventurat e tyre të çmendura.
  Image Babysitting 2 (2015)
 • Babysitting

  Image Babysitting (2014)
  HD
  Babysitting (2014)
  Një baba i pasur, por jo i vëmendshëm, së bashku me gruan e tij, po hetojnë zhdukjen e djalit dhe dados burrë, në një shtëpi të shkatërruar brenda natës.
  Image Babysitting (2014)
 • Full Speed a.k.a A fond

  Image Full Speed (2016) a.k.a A fond
  HD
  Full Speed (2016) a.k.a A fond
  Një familje niset për pushime bashkë me gjyshin. Rrugës makina e tyre e re s'mund të ndalojë dhe për pak përplasen me qindra makina në trafik.
  Image Full Speed (2016) a.k.a A fond