Regjizor: Nuri Bilge Ceylan

 • Winter Sleep a.k.a Kis Uykusu

  Image Winter Sleep (2014) a.k.a Kis Uykusu
  HD
  Winter Sleep (2014) a.k.a Kis Uykusu
  Ajdini, një ish-aktor, drejton një hotel të vogël në Anadollin qendror me gruan e tij të re, Nihalin, me të cilën ka një marrëdhënie të vështirë dhe motrën e tij, Neklën, e cila vuan ende pasojat e divorcit të saj.
  Image Winter Sleep (2014) a.k.a Kis Uykusu