Regjizor: Olivier Assayas

 • Wasp Network

  Image Wasp Network (2019)
  HD
  Wasp Network (2019)
  Historia e 5 të burgosurve politik Kubanez që u burgosën nga Shtetet e Bashkuara që nga vitet 90 me akuzën për spiunazh dhe vrasje.
  Image Wasp Network (2019)
 • Carlos Pjesa 2

  Image Carlos Pjesa 2 (2010)
  HD
  Carlos Pjesa 2 (2010)
  Kreu i Organizatës, Uadi Hadad, nis një operacion me në krye Karlos, duke marrë peng pjesëmarrësit në konferencën e OPEK. Karlos detyrohet të pranojë ofertën monetare kundrejt lirimit të pengjeve. Uadi e heq nga organizata dhe ai krijon grupin e tij.
  Image Carlos Pjesa 2 (2010)