Regjizor: Olivier Marchal

 • Carbone

  Image Carbone (2017)
  HD
  Carbone (2017)
  Nga rreziku i humbjes së biznesit të tij, Anthoni Roca, një njeri i zakonshëm, zhvillon një mashtrim që do të bëhet grabitja e shekullit. Atij do i duhet të merret me tradhti, vrasje dhe shpagime.
  Image Carbone (2017)
 • A Gang Story

  Image A Gang Story (Les Lyonnais)
  HD
  A Gang Story (Les Lyonnais)
  Pasi u lind në një kamp ciganësh, Edmond Vidal, i njohur si Momon, e ka ruajtur ndjenjën e besnikërisë, por edhe miqësinë me Serge Suttel, të cilin e njohu në burg. Të dy u përfshinë në krimin e organizuar. Ata krijuan bandën Lionezët, një nga më të njohurat për grabitjet me armë në vitet '70. Por gjithçka mori fund në…
  Image A Gang Story (Les Lyonnais)