Regjizor: Olivier Megaton

 • The Last Days of American Crime

  Image The Last Days of American Crime (2020)
  HD
  The Last Days of American Crime (2020)
  Një grup prej dy burrash dhe një grua planifikojnë grabitjen e shekullit para se një sinjal i transmetuar nga qeveria të zhdukë përgjithmonë aktet kriminale.
  Image The Last Days of American Crime (2020)
 • Taken 3

  Image Taken 3 (2014)
  HD
  Taken 3 (2014)
  Ish-agjenti Brajan Mills akuzohet për vrasjen e gruas së tij Lenorës padrejtësisht. Teksa ai fillon që ta zbuloj të vërtetën i duhet që të vë në pah aftësitë e tij më të mira që ta gjej vrasësin e vërtetë dhe njëherë e mirë ta pastroj emrin e tij.
  Image Taken 3 (2014)
 • Colombiana

  Image Colombiana (2011)
  HD
  Colombiana (2011)
  Një vajze e re duke e kthyer veten në një vrasëse profesioniste, ajo mbetet e përqendruar te synimi i saj: të gjurmojë dhe të hakmerret ndaj gangsterit përgjegjës për vdekjen e prindërve të saj.
  Image Colombiana (2011)
 • Transporter 3

  Image Transporter 3 (2008)
  Transporter 3 (2008)
  Transportuesi profesionist Frenk Martin, tani jeton në Francë dhe vazhdon të transportojë "mallra" pa bërë shumë pyetje. Këtë radhë do jetë në makinën e tij të preferuar me vajzën e ministrit ukrinas të mjedisit. Pa e ditur se ajo është pakoja që duhet të transportojë ai do të vendoset në pozicion shumë të vështirë nga një byzylyk të vendosur në…
  Image Transporter 3 (2008)