Regjizor: Oriol Paulo

 • Mirage

  Image Mirage (2018)
  HD
  Mirage (2018)
  Një stuhi e rrallë elektrike e vitit 1989 u përsërit 25 vjet më vonë, duke krijuar një komunikim përmes kohës midis Vera Roit dhe një djali të vogël që jetonte në shkuarën në shtëpinë e saj, i cili vdiq në një aksident tragjk. Me dëshirë për t’i shpëtuar jetën djalit, Vera ndryshon të shkuarën, duke shkaktuar ndryshime drastike në të…
  Image Mirage (2018)
 • The Invisible Guest a.k.a Contratiempo

  Image The Invisible Guest (2016) a.k.a Contratiempo
  HD
  The Invisible Guest (2016) a.k.a Contratiempo
  Nje biznesmen i ri perballet me nje avokat ne perpjekje per te provuar pafajesine per vrasjen e te dashures se tij.
  Image The Invisible Guest (2016) a.k.a Contratiempo