Regjizor: Özcan Deniz

 • Ikinci Sans

  Image Ikinci Sans (2016)
  HD
  Ikinci Sans (2016)
  Një mësuese matematike e bukur, Jasemina, kryqëzon rrugën me një gustator karizmatik, Qemalin. Jasemina po merr veten nga një martesë e përfunduar keq dhe me djalin e saj për të cilin kujdeset e ëma e saj. Qemali është shumë social dhe i shkathët, i cili do të arratiset nga e shkuara. Të dy ata do të kërkojnë te njeri-tjetri një…
  Image Ikinci Sans (2016)
 • Cute & Dangerous a.k.a Sevimli Tehlikeli

  Image Cute & Dangerous (2015) a.k.a Sevimli Tehlikeli
  HD
  Cute & Dangerous (2015) a.k.a Sevimli Tehlikeli
  Zelish është gati të fillojë një martesë që ajo nuk dëshiron, në një botë që ajo nuk i përket. Por gjithçka merr drejtim tjetër kur ajo takon njeriun që kishte pritur.
  Image Cute & Dangerous (2015) a.k.a Sevimli Tehlikeli
 • Su ve Ates aka Water and Fire

  Image Su ve Ates (2013) aka Water and Fire
  HD
  Su ve Ates (2013) aka Water and Fire
  Një vajzë simpatike bie ne dashuri me një djalë të turpshëm e misterioz. Por edhe pasi mbetet shtatzëne, duket sikur lidhja e tyre është e ndaluar. Këshilltarët e djalit këmbëngulin, prandaj organizojnë një dasmë me vajzën familjejes kundërshtare dhe kështu martesa arrin t'i japë fund gjakmarrjes midis tyre.
  Image Su ve Ates (2013) aka Water and Fire