Regjizor: Prachya Pinkaew

 • Elephant White

  Image Elephant White (2011)
  HD
  Elephant White (2011)
  Vrasësi me pagesë Kërti Çërç punësohet për të rrëzuar një bandë trafikantësh tajlandezë të prostitucionit nga një baba, vajza e të cilit u rrëmbye dhe u vra nga kjo bandë. Me ndihmën e një trafikanti të pamëshirshëm armësh, Çërçi i gjen burrat të cilët është punësuar për të vrarë. Por çka fillon si një punë me pagesë kthehet në një…
  Image Elephant White (2011)
 • Warrior King 2 aka Tom yum goong 2

  Image Warrior King 2 (2013) aka Tom yum goong 2
  HD
  Warrior King 2 (2013) aka Tom yum goong 2
  Përseri elefanti i Kahm-it do jetë shënjester e rrembimit nga keqbërsit, ati i duhet perseri të luftoi për të gjetur atë...
  Image Warrior King 2 (2013) aka Tom yum goong 2