Regjizor: Raymond De Felitta

 • Rob the Mob

  Image Rob the Mob (2014)
  HD
  Rob the Mob (2014)
  Sapo del burgu për një krim të vogël, Tomi ri-gjen të dashurën e tij Rozin. Shumë shpejt atyre do u duhen para të thata. Pasi dëgjojnë dëshminë e Xhon Gotit për klubet e drejtuar nga Mafia në Nju Jork, Tomi dhe Rosie vendosin të grabisin këto vende të menaxhuara nga familjet e mëdha kriminale.
  Image Rob the Mob (2014)