Regjizor: Renny Harlin

 • Deep Blue Sea

  Image Deep Blue Sea (1999)
  HD
  Deep Blue Sea (1999)
  Gjatë një eksperimenti me peshkaqenët për sëmundjen e trurit, ata bëhen shumë të zgjuar dhe arrijnë të shpëtojnë.
  Image Deep Blue Sea (1999)
 • The Legend of Hercules

  Image The Legend of Hercules (2014)
  HD
  The Legend of Hercules (2014)
  Në Greqinë e lashtë, një mbretëreshë i dorëzohet epshit të Zeusit për të lindur një djalë që do të rrëzojë sundimin tiranik të mbretit dhe do të risjellë paqen në tokën e vuajtur. Por ky princ, Herkuli, nuk e di identitetin e tij të vërtetë apo fatin e tij. Ai dëshiron vetëm një gjë: dashurinë e Hebesit, Princeshës së Kretës,…
  Image The Legend of Hercules (2014)
 • Cliffhanger

  Image Cliffhanger (1993)
  HD
  Cliffhanger (1993)
  Një vjedhje e dështuar në ajër përfundon në grupe të ndyshme që kërkojnë valixhe me para në majë të maleve Roki.
  Image Cliffhanger (1993)
 • 12 Rounds

  Image 12 Rounds (2009)
  HD
  12 Rounds (2009)
  Detektivi Deni Fisher zbulon se një vrasës që ka arrestuar në të shkuarën, i rrëmben të dashurën dhe për ta shpëtuar duhet të kaloje 12 fazat e sfidës që i vendos.
  Image 12 Rounds (2009)
 • The Long Kiss Goodnight

  Image The Long Kiss Goodnight (1996)
  HD
  The Long Kiss Goodnight (1996)
  Një gruaje që vuan nga amnezia fillon t'i kthehet kujtesa pasi telashet nga e shkuara e saj e gjejnë përsëri.
  Image The Long Kiss Goodnight (1996)
 • 5 Days of War

  Image 5 Days of War (2011)
  HD
  5 Days of War (2011)
  Një drame e vendosur në luftën ndermjet Rusisë dhe Gjeorgjisë dhe e përqendruar të një gazetar amerikan, kameramani i tij, dhe një gjeorgjian vendas.
  Image 5 Days of War (2011)
 • Die Hard 2

  Image Die Hard 2 (1990)
  HD
  Die Hard 2 (1990)
  Xhon MekKlejn përpiqet të evitoj një katastrofë në të cilën ka dorë një njësi ushtarake mashtruese në Aeroportin Ndërkombëtar Dallas në Uashington D.C.
  Image Die Hard 2 (1990)
 • Skiptrace

  Image Skiptrace (2016)
  Skiptrace (2016)
  Një detektiv nga Honk Kongu me ndihmën e një kumarxhiu amerikan vihen në ndjekje të një krimineli të njohur kinez...
  Image Skiptrace (2016)