Regjizor: Robert Zemeckis

 • The Witches

  Image The Witches (2020)
  HD
  The Witches (2020)
  Bazuar në librin klasik të Roald Dahl “Shtrigat”, historia tregon përrallën e frikshme, qesharake dhe imagjinare të një djaloshi 7 vjeçar i cili takohet me disa shtriga në jetën e vërtetë!
  Image The Witches (2020)
 • Forrest Gump

  Image Forrest Gump (1994)
  HD
  Forrest Gump (1994)
  Forrest Gump, nuk është i zgjuar por, ka qenë rastësisht i pranishëm në shumë momente historike…
  Image Forrest Gump (1994)
 • Back to the Future Part III

  Image Back to the Future Part III (1990)
  HD
  Back to the Future Part III (1990)
  Pasi mësoi rreth vdekjes së doktor Braun në vitin 1885, Marti udhëton përsëri në kohë për ta shpëtuar atë. Por kur mbajtësja e karburantit në makinën e kohës shpërthen, të dy duhet të gjejnë një mënyrë për t'i shpëtuar Perëndimit të Vjetër para se Emet të vritet.
  Image Back to the Future Part III (1990)
 • Back to the Future Part II

  Image Back to the Future Part II (1989)
  HD
  Back to the Future Part II (1989)
  Pas vizitës në vitin 2015, Marti Mekflaj duhet të përsërisë vizitën e tij në vitin 1955 për të parandaluar ndryshimet katastrofike në 1985... pa ndërhyrë në udhëtimin e tij të parë.
  Image Back to the Future Part II (1989)
 • Back to the Future

  Image Back to the Future (1985)
  HD
  Back to the Future (1985)
  Marti MekFlai, një djalë 17 vjeçar, udhëton aksidentalisht 30 vjet mbrapa në kohë, teksa ishte duke ndihmuar shkencëtarin Emet Braun, me makinën e tij të kohës. Në të shkuarën ai përballet me prindërit dhe fillon të shkaktoj ndryshime që mund të ndikojnë në jetën e tij dhe të tërë njerëzve që njeh.
  Image Back to the Future (1985)
 • Cast Away

  Image Cast Away (2000)
  HD
  Cast Away (2000)
  Çak Noldan, një mekanik i FedEx-it dhe një njeri të cilit jeta i rrjedh e qetë, gjendet i vetëm në një ishull të vetmuar pas rrëzimit të aeroplanit që po udhëtonte.
  Image Cast Away (2000)
 • Flight

  Image Flight (2012)
  HD
  Flight (2012)
  Denzel Washington luan rolin e një piloti që arrin të ulë një avion që pëson papritmas një defekt serioz, duke shpëtuar kështu jetën e pasagjerëve nga vdekja e sigurt. Bota e konsideron protagonistin hero, por ai lufton për t'u mësuar me famën e papritur dhe të miqësohet me fantazmat e së kaluarës që e pushtojnë. Kur pas disa hetimesh nga…
  Image Flight (2012)
 • Allied

  Image Allied (2016)
  HD
  Allied (2016)
  Në vitin 1942, një oficer i inteligjencës Kanadeze në Afrikën e Veriut njihet me një luftëtare të Rezistencës Franceze në një mision vdekjeprurës pas linjës së armikut. Kur ata ribashkohen në Londër, lidhja e tyre vihet në provë nga presionet e luftës.
  Image Allied (2016)
 • A Christmas Carol

  Image A Christmas Carol (2009)
  A Christmas Carol (2009)
  Ebenizer Koprraci i nis festat e Krishtlindjeve me përbuzjen e tij të zakonshme, duke i ulëritur ndihmësit të tij besnik Bob Kraçit dhe nipit të tij të gëzueshëm. Por kur shpirtrat e Krishtlindjeve të Shkuara, të Tashme dhe të Ardhme e marrin në një udhëtim që i hap sytë, duke i zbuluar plakushit Koprrac të vërteta të hidhura, ai duhet…
  Image A Christmas Carol (2009)